vojta2318 píše: ↑ned 09. pro 2018 22:52:48
Kolik Euro budou stát další rozšíření
40€ železnice (ta se dá koupit teď společně s hrou), 40€ silnice, 40€ vzduch (letadla)
1)
Situace: Chci udělat vlakovou linku s reálnými podklady, která
bude přístupná pro MP.
Problém: Část trasy linky vede přes zabrané území (rezervace) od jiného hráče, který mi nehodlá/nechce dát práva na jeho tily, abych je mohl upravit k funkčním potřebám, nebo mi nehodlá umožnit napojení mé práce na jeho práci.
Příklad: Mám zabranou vlakovou trať XXX a ta vede do nějakého města, kterou má už jiný hráč zabraný. Jenže nemohu linku dokončit, protože on nemá na své části udělané koleje a nechce mi dát povolení na dokončení kolejí v jeho části NEBO mi nechce umožnit přístup na tyto části, abych mohl mapu napojit.
2)Jak budou fungovat servery? Všechno bude hostované na jednom serveru, kde budou nahrány všechny mapy?
3) Na jakém principu bude fungovat dispečer? Bude ovládat pouze určitou lokalitu? Nevyskytne se problém v jazykových bariérách?
4) Co všechno bude moct dispečer dělat a co se stane v případě, že hráč nebude akceptovat jeho pokyny?
5) Bude možnost hrát fiktivní mapy v MP?
6) Co když hráč použije v MP soukromý vůz, který není veřejně stáhnutelný? Jak ho hráč bez tohoto vozu uvidí v MP?